Sunday, November 07, 2010

Reizeninthailand.com

http://www.reizeninthailand.com

Een nieuw initiatief dat ik aan het opzetten ben is de website http://www.reizeninthailand.com
Voor en tijdens mijn reis in dit prachtige land liep ik tegen een aantal dingen aan, waarvan ik dacht: dat kan beter.

Voordat je een reis gaat maken naar een tropisch land zul je vaak een aantal voorbereidingen moeten treffen. Zo worden aan aantal vaccins aangeraden en bestaat er in bepaalde gebieden kans op malaria. Daarnaast zul je uiteraard je ticket moeten boeken om op je bestemming aan te komen.
Je doet er het beste aan om niet je hele reis al vooruit te plannen wanneer je naar Thailand gaat, want dan betaal je klauwen met geld te veel. Als je in Thailand bent aangekomen kun je veel voordeliger je zaakjes regelen.

De website wordt een hulpmiddel die ervoor zorgt dat je zorgeloos je ticket naar Thailand kunt boeken en dan van daar uit verder je reis online kunt regelen tegen zo laag mogelijke kosten. Bedenk dat als er een tussenpersoon zoals een reisbureau, hotel of ander soort organisatie zit tussen jou en het element dat je wilt regelen voor of tijdens je reis (denk aan vliegtickets, vervoer, excursies, hotels, etc.) je altijd commissie betaalt. En die commissie kan sterk oplopen. Thailand is bij uitstek een geschikt land om je reis en activiteiten zelf (online) te regelen, omdat het algemene prijsniveau laag is.

In deze gedachte zal de website informatie bieden die je helpt om te bepalen WAT je wilt doen WAAR je de beste deals kunt boeken WANNEER jij dit zelf wilt. Met andere woorden betekent dit dat je vrij bent te gaan en te staan waar je wil en dus niet vast zit aan excursies van reisorganisaties, tenzij je dit zelf wilt. En tevens betekent dit dat je honderden euro`s kunt besparen door gebruik te maken van online reserveringssystemen voor binnenlandse vluchten en hotels en guesthouses met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Op het moment dat je last minute een accomodatie boekt zul je namelijk stukken goedkoper uit zijn dan wanneer je lang van tevoren boekt.

De website van reizeninthailand.com staat al online, maar is nog onder constructie.

Binnenkort meer...

No comments: